miercuri, 24 decembrie 2014

SARBATORI MAGICE!

Fie ca in aceste zile de vacanta sa lasam lumea basmului sa ne poarte pe aripile magice ale copilariei, sa reaprinda in suflet bucuria fara margini, sa rasune liber rasul cristalin, sa ne imaginam ca nu exista limite, ca putem urca intr-o trasura miraculoasa, ca putem calatori pe carari de stele si putem vizita orice coltisor al Universului, ca putem locui in casute din turta dulce si putem bea licori ce ne fac sa ramanem vesnic tineri si frumosi, iar cu o bagheta magica putem crea orice ne dorim! 
Sa ne imaginam ca pretutindeni exista doar frumusete, armonie si iubire! Apoi, sa visam ca toate aceste minunatii putem sa le facem reale, iar intr-o zi chiar sa le traim cu adevarat!

SA AVETI PARTE DE SARBATORI MAGICE!


joi, 18 decembrie 2014

Extindere de activitate

''De vreme ce nu cunoastem limitele posibilului, haide sa dam frau liber imaginatiei, sa exploram si sa descoperim.'' Richard Gordon

Scoala de Tricotaje isi extinde activitatea!
Incepand din luna aprilie 2015 voi organiza cursuri de tricotaje pe masini in Drobeta Turnu Severin, urmand si alte centre din tara.
Detalii si inscrieri la adresa scoala.de.tricotaje@gmail.com

Va astept cu mult drag!



marți, 16 decembrie 2014

Al doilea curs din cadrul Scolii de Tricotaje

''Cand oamenii au ganduri si dorinte divine, aceste ganduri si dorinte se realizeaza deja intr-o parte a Universului, dar si in Fiinta lor. Acest fapt nu este vizibil imediat, dar intr-o buna zi totul iese la lumina.'' Omraam Mikhael Aivanhov

La al doilea curs din cadrul Scolii de Tricotaje a  participat un grup mic, dar deosebit de armonios, luminos si plin de initiativa. Le urez din toata inima mult succes pe calea lor!